MIJN VERHAAL

PETER VAN DE PUTTE


Al toen ik nog een kind was heb ik mezelf altijd een buitenbeentje gevoeld. Ik begreep anderen niet en anderen begrepen mij niet. Tijdens mijn pubertijd heb ik daarom ook een masker opgezet en mijn echte ik verstopt voor de buitenwereld. 


Op een gegeven moment geraakte ik echter geinteresseerd in de vragen van het leven en ben ik langzaam maar zeker het spirituele pad opgewandeld, waardoor ik mijn ware ik leerde kennen en terug kon uiten naar de buitenwereld toe. 


Deze interesse heeft me bij Zonnestreel gebracht, waar ik een opleiding als Chakra-therapeut heb afgerond. Ik heb hier enerzijds veel over mezelf geleerd en anderzijds ook hoe ik anderen kan verder helpen met dezelfde struikelblokken waar ik destijds zelf over gevallen ben, door energetisch te gaan werken. 


Met trots heb ik daarom in 2020 mijn eigen energetische massagepraktijk Leef es Licht opgericht!

LEEF ES LICHT


Leef es Licht staat voor 

  • Levenslicht. Het innerlijke Licht dat wij allemaal beschikken om ons te helpen de dingen te doen in ons leven die we het liefst doen.
  • Leef eens Licht, en neem alles niet zo zwaar op. We zijn hier allemaal om te leren met Lichtheid door het leven te gaan, en als we dat doen wordt het eens zo leuk!
  • Het leven is Licht, al het leven is gemaakt van een energie die je Licht en Liefde kan noemen!