MIJN VERHAAL

PETER VAN DE PUTTE


Als kind en ook als tiener ben ik altijd een beetje een buitenbeentje geweest. Ik begreep anderen niet altijd en anderen begrepen mij ook niet altijd.

Uiteraard wou ik er wel bij horen zoals de meeste kinderen, maar door erbij te willen horen probeerde ik iemand anders te zijn dan wie ik eigenlijk diep vanbinnen echt ben, ook al besefte ik dat op het moment niet altijd.

Het maakte me wel ongelukkig omdat ik vanbinnen voelde dat er iets niet klopte. Dat gevoel heeft me gemotiveerd om op zoek te gaan naar manieren om terug gelukkig te worden, te leren genieten van het leven en mezelf te mogen zijn.


Zo heb ik een mindfulness cursus gevolgd, waar ik heb geleerd hoe je op een eenvoudige manier mentale rust kan creëren en kan leren genieten van de eenvoudige dingen in het leven.


Na het lezen van verschillende boeken over persoonlijke ontwikkeling, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Zonnestreel, waar ik de opleiding voor bewustwording en zelfontplooiing heb afgerond en mijn diploma als Energetisch Therapeut heb behaald. Door deze opleiding en de goede begeleiding van de docenten, ben ik zelf als persoon enorm gegroeid en heb ik geleerd het leven vorm te geven vanuit mijn hart. Maar ook heb ik hier geleerd hoe ik anderen hiermee kan verder helpen, onder andere door het geven van Energetische massages.


Met trots heb ik daarom in 2020 mijn eigen energetische massagepraktijk Leef es Licht opgericht!


Ik volg nu ook nog opleiding tot Groenhove-coach, waarmee ik in de toekomst mensen wil begeleiden wanneer zij op obstakels botsen in hun leven.

LEEF ES LICHT


Leef es Licht staat voor 

  • Levenslicht. Het plezier en de vreugde van het leven als je het écht leeft
  • Leef eens Licht, neem het leven eens wat lichter, het is zoveel plezanter als we het allemaal niet te zwaar maken!
  • Het leven is Licht, als je innerlijk tegen jezelf zegt dat het leven licht is en niet zwaar, dan zou je nog wel eens gelijk kunnen krijgen!